De Klussenier Henry Drent
De Klussenier Henry Drent

Steenwijkerweg 19B
8316 RH Marknesse

Dien uw offerte-aanvraag in   

0527 29 19 80
06 5375 9380
henrydrent@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 63882477

Even voorstellen

Henry Drent woont samen met zijn gezin nabij het dorp Marknesse. Oorspronkelijk komt hij uit Blokzijl, zo’n drie kilometer verderop en voelt zich dan ook als een vis in het water in deze omgeving.

Na de LTS bouw is Henry direct begonnen als timmerman. Hij heeft naast het timmerwerk ook altijd andere werkzaamheden uitgevoerd in renovatie en onderhoud zoals metselen, stucwerk, tegels zetten en schilderen.  

Henry is zeker een perfectionist, dat uitte zich al in zijn talent voor het schilderen van jachten. Een vak waarin hij zich verder ontwikkelde. Toch miste hij in die jaren het contact met de klanten en de diversiteit in zijn werk. In 2015 besloot hij weer terug te gaan naar zijn wortels en zich als zelfstandig ondernemer te richten op het verbouwen en renoveren bij de particulier. De Klussenier kwam op zijn pad en bleek perfect aan te sluiten bij deze wens. Voor Henry is De Klussenier een toegevoegde waarde voor zijn klant. Klusseniers staan bekend als betrouwbaar, veelzijdig en leveren kwaliteit. Dat is ook wat Henry zijn klanten wil bieden. Als Klussenier werkt hij dan ook onder de algemene voorwaarden van De Klussenier die voorzien in garantie, bemiddeling en een onafhankelijke geschillencommissie. Het is voor Henry belangrijk dat de klant zich op alle gebieden veilig voelt.

Henry Drent is beschikbaar voor alle grote en kleine werkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijf. Denk daarbij aan kozijnen plaatsen, keukens renoveren, badkamers verbouwen, plaatsen van een dakraam, een zolderverbouwing en ga zo maar door. Alle soorten werkzaamheden pakt hij zelfstandig op!

Kan Henry iets voor u betekenen? Hij komt graag bij u langs om de werkzaamheden door te spreken. Net als zijn collega-Klusseniers rekent Henry geen voorrijkosten en kunt u rekenen op een vrijblijvende offerte, gratis advies en ruime garantie!

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...